top of page
Untitled design (1).png

Info Omwonenden

Informatie Omwonenden

Beste bewoner, 

Op zaterdag 23 maart a.s. organiseren we de 51e ronde van Bruinisse. Een dag waarop kan worden gewandeld, hardgelopen, gefietst en dit jaar ook een voorjaarsmarkt kan worden bezocht.  

 

Wij zullen gebruik maken van hetzelfde parcours als afgelopen jaar Dorpsweg, Nieuwstraat, Margrietstraat, Wilhelminalaan, Marijkestraat, Riekusweel en Molenweg. Wij willen u verzoeken in deze straten geen auto`s te parkeren tussen 10:00 en 18:00.  

Gelieve voor de voorjaarsmarkt ook de parkeervakken en plekken vrijhouden van auto`s in de Burg. Hagelaan en Deestraat tot het kerkplein i.v.m. de voorjaarsmarkt al vanaf 6:00 tot 18:00 

 

Mocht u die dag weg willen gaan met de auto vragen we deze voor 6:00 buiten het parcours te zetten omdat de wegen afgesloten worden voor het verkeer.  

 

Voor de veiligheid van onze deelnemers verzoek we u ook om honden en katten tijdens de wedstrijden binnen te houden of buiten aangelijnd. Een vergunning voor dit evenement is ons verleend door de gemeente Schouwen-Duiveland. Als uw auto weggesleept zal moeten worden zijn de kosten en risico voor de eigenaar van het voertuig.  

 

Hopende op uw medewerking, en kom gerust een kijkje nemen! 

 

Met vriendelijke groet, 

Stichting Ronde van Bruinisse 

Vragen of opmerkingen?

Laten we samenwerken om deze dag zo succesvol mogelijk te laten verlopen!

Bedankt voor je vraag!

bottom of page